Tilbake
Nyhet

Hils på vår «ny-ansatte»: Johan Helle Jentoft!

Det har knapt gått et halvt år siden Johan Helle Jentoft hadde sin første dag som vår nye salgsingeniør i Westcon Løfteteknikk. Han er likevel ikke et nytt ansikt i gangene våre.
Publisert
6.8.2024

Skrur vi tiden tilbake var Johan både lærling, tok fagbrev og hadde sine første år i arbeidslivet hos oss. Den gang var han industrimekaniker. I år ønsker vi han velkommen tilbake – nå som salgsingeniør.

 

-  Da det åpnet seg en mulighet her var det en selvfølge at jeg ville søke! Westcon Løfteteknikk ligger mitt hjerte nært, både med tanke på at min far drev firmaet i 30 år, men også fordi jeg visste at det var et fantastisk arbeidsmiljø her, forteller Johan.

 

God innsikt i kundenes behov

Etter endt læretid og bestått fagprøve ble Johan tilbudt jobb i Westcon Løfteteknikk. Etter tre gode år søkte han nye utfordringer, som i dag har gjort at han nå har ytterligere sju års erfaring i ryggsekken. Med sin tekniske bakgrunn har han en unik innsikt i kundenes behov – og jobber i dag med å tilby gode løsninger for ulike kunder.

 

- Jeg jobber med salg og utleie av kraner og løfteutstyr til ulike formål. Vi har en stor produktkatalog – så min rolle handler om å finne den beste løsningen for kunden.

 

Johan legger til at arbeidsdagen stort sett består av å være ute i kundemøter.

 

- Etter at barna er levert i barnehagen, morgenkaffen er inntatt og mailboksen er oppdatert, er jeg mest sannsynlig å finne ute hos en kunde. Jeg er nok mer ute og farter enn jeg på kontoret, og det passer meg godt. Å møte nye mennesker gir meg mye og får arbeidsdagene til å fly av gårde.

 

Velferdsklubb og store muligheter

 Johan opplever at Westcon Løfteteknikk tar arbeidsmiljø på alvor – og er flinke til å legge forholdene til rette for å skape trivsel. Han skryter blant annet av bedriftens egen velferdsklubb og om bedriftsavtalen med Padelon i Haugesund.

 

- Det skjer mye sosialt. Spesielt kjekt er det at vi har mulighet til å booke padelbane hver uke. Jeg har utrolig fine kollegaer, og det er gull verdt. Det gjør det kjekt å gå på jobb, smiler Johan.

 

I tillegg til et godt arbeidsmiljø internt, legger ikke Johan skjul på at god stemning ute hos kundene også er en stor pådriver for at han trives i sin nye rolle.

 

- Jeg brenner for å levere det som kunden ønsker og å skape gode kunderelasjoner. Deter en stor drivkraft for meg for å finne motivasjonen som skal til for å nå mine mål.

 

Videre legger han også til at Westcon Løfteteknikk er et firma med store muligheter. Det gjør han optimistisk til fremtiden.

 

- Westcon Løfteteknikk er et selskap som tror på sine ansatte og verdsetter hardt arbeid. Det er mange veier å gå, muligheter til å påvirke og det er en utrolig spennende bransje å være en del av. Jeg trives svært godt og gleder meg til å se utviklingen som skjer fremover – både hos oss, men også i resten av bransjen, avslutter Johan.